top of page
raam met slot openen

SLEUTEL ASSISTANCE,
UW SLOTENMAKER VOOR HET OPENEN VAN RAMEN EN DEUREN IN BRAKEL

REPARATIE SLUITMECHANISME

Vergrendelingsmechanismen zijn een veel voorkomende oorzaak van defecten aan ramen en deuren. Jarenlang hebben fabrikanten van dubbele beglazing hun producten als onderhoudsvrij op de markt gebracht, maar dat is niet het geval. Zoals bij elk mechanisch product hebben sloten periodieke smering nodig om correct te blijven functioneren. Vaker wel dan niet begeeft het sluitmechanisme het in de vergrendelde stand.

Sleutel Assistance in Brakel is opgeleid om uw raam of deur te openen en een reparatie uit te voeren. Zo heb ik een grote selectie van de meest voorkomende sloten voor onmiddellijke vervanging. Bij het vervangen van een defect slot is het belangrijk dat het slot wordt gesmeerd en afgesteld om toekomstige problemen te voorkomen. In 95% van de gevallen kan ik ramen en deuren openen zonder beschadiging. Alles gebeurt in samenspraak en overleg met de klant.

GEBROKEN SLEUTEL OF DEFECT SLOT, SLEUTEL ASSISTANCE HERSTELT HET!

Er zijn een aantal redenen waarom uw deur- of raamslot moet worden gerepareerd. Als het slot kapot of beschadigd is, kunt u het defecte slot repareren of misschien moet het slot worden vervangen. Vaak voorkomende problemen met deuren zijn onder meer dat de sleutel niet draait in het slot, of de sleutel draait wel, maar gaat niet open. Anderzijds is een afgebroken sleutel ook een dringende situatie waar ik mee te maken krijg. Dankzij mijn 24/7-klantenservice is dit echter geen ramp. Meteen ter plaatse in regio Gent en Vlaamse Ardennen!

SLOT VAN UW DEUR KAPOT OF WIL UW RAAM NIET MEER OPENEN? 

Sleutel Assistance staat voor u klaar in Gent en in de Vlaamse Ardennen voor het herstellen van uw ramen en deuren.

bottom of page