top of page
slot met veiligheidscilinder plaatsen

SLEUTEL ASSISTANCE,
UW SPECIALIST IN VEILIGHEIDSCILINDERS IN BRAKEL

SLOTEN MET VEILIGHEIDSCILINDERS, EEN INBRAAKVEILIGE OPLOSSING

Een slot met veiligheidscilinder is een must als u uw woning wilt beveiligen tegen inbrekers. Toch heeft ruim 8 op de 10 huiseigenaars nog steeds een slot voorzien van een eenvoudige cilinder waarbij inbrekers de cilinder makkelijk kunnen uitboren. Daarnaast kan er met een veiligheidscilinder geen kopie van de sleutel worden gemaakt. Dat komt omdat u bij een veiligheidscilinder een eigendomscertificaat krijgt. Zonder voorlegging van dit certificaat maakt de sleutelmaker geen kopie.

Sloten met een veiligheidscilinder zijn dus handig als u een appartement of huis verhuurt of een veilig gevoel wilt hebben als u regelmatig van huis bent, en gebuikmaakt van een toezichthouder. Dankzij de vele voordelen van dit type cilinder is het zeker de investering waard om uw buitendeuren te beveiligen met een veiligheidscilinder.


Het is eveneens mogelijk al uw cilinders te bedienen met één en dezelfde sleutel, wat heel handig is.
De cilinder kan ook worden voorzien van een paniekfunctie. Hierdoor is de cilinder tweezijdig te bedienen. Dit betekent dat u dan aan de binnenzijde van de deur een sleutel in de cilinder kan laten steken, terwijl de cilinder dan nog steeds bedienbaar blijft vanaf de buitenzijde.

WAAROM EEN SLOT VERVANGEN?

Het kiezen voor een slot met veiligheidscilinder kan verschillende redenen hebben. Misschien wilt u uw woning beter beveiligen tegen inbrekers. Of misschien werkt uw oude slot niet meer naar behoren en wilt u deze vervangen en meteen een upgrade geven. Het plaatsen van een veiligheidscilinder is aan te raden wanneer u geen overzicht heeft van wie er allemaal een sleutel heeft van uw woning en/of u vreest dat er mensen zonder uw medeweten een kopie maken van de sleutel. 

slot met veiligheidscilinder

PROFESSIONELE INSTALLATIE VAN VEILIGHEIDSCILINDERS

Heeft u interesse in het plaatsen van een veiligheidsslot om uw woning beter te beveiligen tegen inbraak? Sleutel Assistance geeft u graag advies en helpt u graag met de installatie van sloten met veiligheidscilinders in regio Brakel de regio Gent en Vlaamse Ardennen. Zo werk ik steevast met gereputeerde merken zoals Dom, Evva, Iseo, Litto, Sobinco, KFV of GU om mijn klanten van een hoogwaardig en veilig resultaat te voorzien.

Daarnaast voorzie ik eveneens sloten van elektronische cilinders die bedienbaar zijn via uw smartphone, iWatch, armband of badge. Een dergelijk systeem zorgt ook voor een hogere veiligheid, want u kunt ook tijdelijke toegang geven aan mensen zoals de schoonmaakster of familieleden. Voorafgaand aan de installatie van het veiligheidsslot geef ik u steeds een offerte mee.

INTERESSE IN EEN VEILIGHEIDSSLOT?

Vraag een offerte aan bij Sleutel Assistance in Brakel, uw specialist in sloten met veiligheidscilinder. 

bottom of page